FOOTBALANCE MEDICAL – YKSILÖLLISET POHJALLISET

Footbalance Medical on terveydenhuollon ammattilaisen jalka-analyysin perusteella valmistettava yksilöllinen pohjallinen, joka tekee jalkineesta täydellisesti istuvan ja mukavan. Pohjalliseen tehdään tarpeen vaatiessa yksilöllisiä kiilauksia ilman lisäkustannuksia. Muotoiltu pohjallinen pitää jalkaterät oikeassa asennossa ja ennaltaehkäisee ja korjaa jalkaterän virheasentoja ohjaten kehon kineettisesti suoraksi. Yksilölliset pohjallisilla pyritään vähentämään virheasentojen aiheuttamia kipuja ja rasitusvammojen syntymistä sekä saamaan optimaalinen teho irti suorituksesta.

Muotoiluyksikkömme mahdollistaa nopean pohjallisten muotoilun aina yksilöllisesti jokaiselle asiakkaalle. Istuvuuden voi tarkistaa samalla käynnillä, mikä säästää aikaa ja alentaa kustannuksia. Jokainen jalka on yksilöllinen, niin myös jokainen tehty pohjallinenkin.

Pohjallisemme ennemminkin aktivoivat kun passivoivat jalan lihaksia ja toimintaa ja tehostavat hoidon vaikutusta poistamalla virheasennon aiheuttaman virheellisen kuormituksen keholle. Pohjallista suositellaan vain jos analyysissä ilmenee niiden käyttöön suositeltavia havaintoja.